Youtube dan Sonra Dailymotion da Yasaklandı!

Youtube'dan sonra Dailymotion video sitesi de kapandı! Böyle böyle herhalde bütün siteler kapatılacak yada bütün internete yasak konulacak. Acıyorum halimize!

2 yorum:

arifbayturk dedi ki...

devlet olarak tavrımızı belli ediyoruz bence cok dogru istermisin orda bizim aleyhimizde videolar olmasını pkk,ermeni ve türk karsıtı rumların oyuncagı haline geldi yasaklansın millet girer ama devlet olarak bi tavır takınmıs oluruz

Adsız dedi ki...

Eleştiriye dayanamadığın sürece bu videolar da artar, olumsuz tavırlarda. Rum, Ermeni, Pkk sen kızdıkça daha da kudurur. Youtube'u yasakladın millet dailymotion'a akın etti, onu da yasakladın millet metacafe'ye saldıracak. Bu zıplama bütün video sitelerini kapatana kadar sürecek! Sen bu kapatmalara devam ettikçe deve kuşu misali kafanı kumdan çıkaramazsın. Eğer karşında haksız bir eleştiri varsa senin de buna karşı savunacağın düşüncen, iki çift lafın olmalı ki senin de haklılığın ortaya çıkmalı. Yasak olmadan önce youtube'da çok güzel tartışmalar oluyordu ve o senin dediğin Pkk, Ermeni, Rum çok güzel ağzının payını alıyordu. Peki şimdi ne oldu? Haklıyken haksız konuma düştün. Buna üzülüyorum ben!

Yorum Gönder