En Güzel Şehri Kim Yapacak Yarışması!

Dubai'deki çılgınlık Suudi Arabistan'a da sıçradı. Suudiler Dubaililer'in yanında ezik görünmemek için "Kral Abdullah Ekonomi Şehri"ni kuruyorlar. Kızıldeniz'in kıyısına kurulması düşünülen şehir toplam 10 milyar dolara mal olacak! Bu şehri 100 derece sıcaklıkta Çinli, Hintli ve Türk işçiler yapacak! Batılı'nın teknolojisi, Arab'ın parası (petrolü), bizim emeğimiz! 3.dünya ülkesi olmak zor be!




Kaynak:
nytimes.com

2 yorum:

serkaneren dedi ki...

tabi Duba'nin siyah incisi bitmek üzere sefillik baş göstereceğini bilen kral birşeyler yapmakta, ya güzelim Türkiyem bu konuda ne yapıyor tabikide hiç birşey oysa elimizde o kadar bor madeni bulunmasına rağmen,bor ile çalışan motosiklet yapan 2 sivaslı abimize,yada araba yapan profesörlerime ne olduda televizyona cıkmıyorlar ne o yoksa Abd peşlerinde mi bu insanların :) aselsanda çalışıp ölen abilerimize ne oldu intihar süsü verilerek öldürüldü, geçen düşen uçağın dağa çarpması üzerine ölen profesörlere ne demeli? Hatta uçağın karakutusu bile bozuk çıktı şaşılacak şey,içimizdeki vatan hainlerini temizlemedikten sonra biz hala 3. dünya ülkesi hatta 4. dünya ülkesi olmaya devam edicez..

Adsız dedi ki...

Bu ülkenin vatan haini çok dediğin gibi. Düşmanı dışarıda değil içimizde arayalım. Zaten yıllardır kurulan Türk devletleri hep içten yıkılmadı mı?

Yorum Gönder